Licitatie 18 August 2020 <br> Casa cu teren Galoiesti <br> <br> Pret 42.656 EUR

Licitatie 18 August 2020
Casa cu teren Galoiesti

Pret 42.656 EUR

Vreau detalii

Licitatie 20 August 2020 <br> Garsoniera Bistrita <br> <br> Pret 10.698 EUR

Licitatie 20 August 2020
Garsoniera Bistrita

Pret 10.698 EUR

Vreau detalii

Teren la Vanzare <br> Poiana Brasov, Judetul Brasov <br> <br> Pret 1, 35 Mil EUR

Teren la Vanzare
Poiana Brasov, Judetul Brasov

Pret 1, 35 Mil EUR

Vreau detalii

Informare plata RATE  <br> <br> Context COVID-19

Informare plata RATE

Context COVID-19

Vreau detalii

Bunuri identificate <br> <br> OTP Leasing Romania

Bunuri identificate

OTP Leasing Romania

Vreau detalii

  • Adresa: STRADA SANATORIULUI, CLUJ NAPOCA
  • Oras: CLUJ NAPOCA
  • Suprafata: 220,4 m
  • Denumire agent: Daniel Iordan
  • Adresa de email: ofr_imobiliare@otpfakt.hu
  • Nr. telefon: 0720.100.339
  • Listat: 22-01-2020 8:29 am
Creditul ipotecar de la OTP Bank cu avans de la 15% și dobândă începând de la 5,11%, te ajută să te muți în casa visurilor tale! Calculează-ți aici rata:
Ce sumă îți trebuie?
În cât timp ne poți returna banii?
Cât vei plăti lunar:
4500 LEI
6 luni
LEI
Cu dobândă de la 5.6%
Ce sumă îți trebuie?
În cât timp ne poți returna banii?
Cât vei plăti lunar:

Prezentare

Contact

Harta

Teren si construcţii situate în Cluj-Napoca, str. Sanatoriului, nr. 12, jud. Cluj, care este compus din: teren cu suprafaţa de 468 mp, construcţie cu regim de înălţime P având suprafaţa de 21,90 mp şi construcţie cu regim de înălţime D+P+E având suprafaţa de 198,50 mp. Imobilul este înscris în CF 275183 Cluj-Napoca (nr. CF vechi 25571) având nr. top. 7824.

Imobilul situat în Cluj-Napoca, Str. Sanatoriului nr. 12 este compus teren şi două construcţii. Imobilul este amplasat în zona de nord a municipiului, în cartierul Dâmbul Rotund, strada fiind situată în imediata apropiere a arterei principale Corneliu Coposu. Zona unde este amplasat imobilul supus evaluării este mixtă, respectiv rezidenţială compusă din case şi vile (zona veche a cartierului) şi comercială compusă din agenţii ale unor bănci, magazine, etc.

Terenul pe care sunt edificate cele două construcţii are suprafaţa de 468 mp şi deschidere la stradă de 8m. Terenul este puţin înclinat şi este dispus perpendicular pe stradă. Utilităţile disponibile sunt: gaz metan, curent electric, apă şi canalizare.

Construcţia 1 are regim de înălţime D+P+E şi suprafaţa de 198,05 mp. Casa are fundaţii din beton, zidărie din cărămidă cu sâmburi din beton armat, planşee din beton. Acoperişul este de
tip şarpantă din lemn cu învelitoare din ţiglă. Finisajele interioare constau din tencuieli şi zugrăveli cu vopsea lavabilă, zonal lambriu din lemn (hol, bucătărie), placare cu faianţă (bucătărie, baie), pardoseli cu parchet în camere, gresie în baie şi bucătărie şi mozaic în hol. Tâmplăria interioară este din lemn, iar cea exterioară este din pvc cu geam termopan. Construcţia are acces separat la parter şi etaj, putând funcţiona independent ca douăapartamente separate. Scara de acces la etaj este din lemn masiv. Uşile de acces din exterior sunt din lemn masiv. Incălzirea se realizează două centrale termice proprii pe gaz, câte una pe fiecare nivel.

Starea tehnică a construcţiei este bună, aceasta fiind edificată între anii 1999 – 2001.Construcţia 2 are regim de înălţime P şi suprafaţa de 21,90 mp. Casa are fundaţii din piatră, zidărie din
cărămidă. Acoperişul este de tip şarpantă din lemn cu învelitoare din ţiglă. Finisajele exterioare sunt constituite din tencuieli de tip strop. Finisajele interioare constau din tencuieli şi zugrăveli obişnuite, placaje zonale de faianţă la baie şi pe zona chiuvetei în cameră, pardoseli din duşumea de scândură în cameră, gresie în hol şi baie. Tâmplăria exterioară şi cea
interioară este din lemn cu geam din sticlă. Incălzirea se realizează cu o sobă pe gaz, apa caldă menajeră este produsă cu o instalaţie Beretta Idrabagno, alimentarea cu apă se face de la reţeaua publică, există şi instalaţie electrică.Starea tehnică a construcţiei este medie, aceasta fiind edificată în jurul anului 1950.

Pentru acest imobil va avea loc o licitatie in curand.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0720.100.339.