Licitatie 21 Martie 2019 <br> Apartament 3 camere in Sector 6, Bucuresti <br> <br> Pret 43.608 EUR

Licitatie 21 Martie 2019
Apartament 3 camere in Sector 6, Bucuresti

Pret 43.608 EUR

Vreau detalii

Licitatie 26 Martie 2019 <br> Casa cu teren in Belis, Judetul Cluj <br> <br> Pret 33.608 EUR

Licitatie 26 Martie 2019
Casa cu teren in Belis, Judetul Cluj

Pret 33.608 EUR

Vreau detalii

Licitatie 26 Martie 2019 <br> Casa cu teren in Galoiesti, Vrancea <br> <br> Pret 65.993 EUR

Licitatie 26 Martie 2019
Casa cu teren in Galoiesti, Vrancea

Pret 65.993 EUR

Vreau detalii

Licitatie 28 Martie 2019 <br> Teren in Grivita, Judetul Vaslui <br> <br> Pret 24.766 EUR

Licitatie 28 Martie 2019
Teren in Grivita, Judetul Vaslui

Pret 24.766 EUR

Vreau detalii

Licitatie 1 Aprilie 2019 <br> Apartament 2 camere, Constanta <br> <br> Pret 29.362 EUR

Licitatie 1 Aprilie 2019
Apartament 2 camere, Constanta

Pret 29.362 EUR

Vreau detalii

Declarație juridică

Vă rugăm să citiți cu atenție cele de mai jos!

 

Prin deschiderea site-ului sau a oricărei pagini Dvs. acceptați condițiile enumerate aici. Vă rugam, ca în cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile, să nu deschideți paginile noastre web!

 

Drepturi de autor

 

Paginile web ale OTP Factoring SRL (în continuare: OTP Factoring), tot conținutul în imagini și text care se regăsește pe aceste pagini, respectiv modul lor de prezentare se află sub protecția drepturilor de autor și a mărcii comerciale înregistrate, astfel încât utilizarea acestora sub orice formă care excede utilizării personale este posibilă numai cu acordul scris expres al OTP Factoring pentru acest scop.

 

Informații

Informațiile, datele, condițiile care apar pe paginile web ale OTP Factoring sunt prezentate exclusiv cu titlu informativ, iar OTP Factoring nu își asumă nicio responsabilitate pentru integralitatea și exactitatea acestora. OTP Factoring nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube, pierderi, cheltuieli ocazionate de utilizarea paginilor web, de starea inutilizabilă, de funcționarea necorespunzătoare, diferite defecțiuni, de modificarea neautorizată de către oricine a datelor, respectiv de cele apărute ca urmare a întârzierilor în transmiterea informațiilor, de viruși informatici, defecte de sistem sau de rețea, sau alte cauze asemănătoare.

 

Protecția datelor personale și a secretului bancar

OTP Factoring prelucrează orice date personale despre care a luat cunostință în urma utilizării paginilor sale web în conformitate cu dispozițiile legii 677/2001 referitoare la protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care Dvs. transmiteți orice date cu caracter personal la OTP Factoring vă exprimați prin aceasta acordul ca OTP Factoring să le înregistreze și prelucreze în scopul și pe perioada prevăzute de natura tranzacției.

 

OTP Factoring tratează ca secret bancar toate datele, faptele, informațiile, soluțiile referitoare la soldul conturilor de creanțe și cifra de afaceri, la persoana, datele, situația patrimoniala, activitatea comercială, relațiile comerciale, administrative și de proprietate ale clienților săi.

 

OTP Factoring tratează toate datele obținute prin intermediul internetului cu aceeași protecție ca și în cazul celor care i-ar fi fost puse la dispoziție pe altă cale.